Vacatures

Verkoop-/kassamedewerker

Locatie: Bussum, Noord-Holland
Datum Geplaatst: 06-04-2016
DEEN Bussum
Houd jij niet van stilzitten? Kom dan werken bij DEEN supermarkten, want er zijn volop mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan! Als verkoop-/kassamedewerker ben je het visitekaartje van DEEN. De wensen van de klant staan bij jou centraal en je denkt en handelt hiernaar.

Jij als verkoop-/kassamedewerker kassa
Zorgt ervoor dat elke klant zorgvuldig geholpen wordt bij het afrekenen van de boodschappen. Een belangrijk moment voor de klant. Jij kunt het verschil maken en er voor zorgen dat elke klant tevreden de deur weer uit gaat.


Wat wordt er van jou verwacht?
Als verkoop-/kassamedewerker ben je klantgericht en werk je correct en efficiënt. Je kan klanten vriendelijk en netjes te woord staan. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en hebt een gezonde dosis enthousiasme.

Solliciteren
Je bent 32 uur per week flexibel beschikbaar van maandag tot en met zondag. Tevens ben je woonachtig in Bussum of binnen een straal van 10 kilometer van het filiaal. Vanwege de functie kan je solliciteren vanaf 16 jaar. 
this job portal is powered by CATS
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.