Vacatures

Orderverzamelaar bijbaan

Locatie: Hoorn, Noord-Holland
Datum Geplaatst: 18-08-2016
Distributiecentrum Dagvers - bijbaan
Zoek jij naast jouw school of studie een leuke bijbaan? Dan kan je aan de slag als orderverzamelaar bij DEEN Distributie. Je verzamelt de producten die door onze supermarkten zijn besteld. Je kan werken op jouw roostervrije dagen door-de-weeks en/of in het weekend. Er zijn ook mogelijkheden in de middag en avond. Je kan dus werken wanneer het jou uitkomt! DEEN is een succesvol en groeiend familiebedrijf waar je voor lange tijd aan de slag kan.

Jij als orderverzamelaar
Zorgt ervoor dat onze filialen op tijd de bestelde producten aangeleverd krijgen. Je verzamelt de orders aan de hand van een voicepicksysteem en zet de bestellingen op de juiste manier klaar voor het transport naar onze filialen. Als orderverzamelaar ben je ook verantwoordelijk voor het signaleren van beschadigingen en afwijkingen. 

Wat wordt er van jou verwacht?
Wij verwachten vooral dat jij zin hebt om aan de slag te gaan en dat jij een leuke tijd wil hebben op je werk, waar je samen met jouw collega's elke dag de klus klaart. 

Solliciteren
Ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag? Solliciteer dan online.

this job portal is powered by CATS
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.