Vacatures

Afdelingsverantwoordelijke

Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Datum Geplaatst: 14-11-2016
DEEN regio Amsterdam
Voor de volgende DEEN filialen in de regio van Amsterdam, zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's.
- Rietwijkerstraat
- Nierstraat
- Rijnstraat
- Mosveld
- Lange Vonder
- IJburg

Houd jij niet van stilzitten? Kom dan werken bij DEEN supermarkten, want er zijn volop mogelijkheden om bij ons voor langere tijd aan de slag te gaan! Jij bent het aanspreekpunt voor zowel klanten als collega’s. De wensen van de klant staan bij jou centraal en zij weten dat ze bij jou aan het goede adres zijn voor productinformatie en complimenten.

Jij als afdelingsverantwoordelijke
Als afdelingsverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het bestellen van de artikelen, voorraadbeheer en de afdelingsadministratie. Je geeft het goede voorbeeld door zelf ook de handen uit de mouwen te steken en mee te helpen met vakken vullen, presenteren en het verzorgen van diverse artikelgroepen. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor de resultaten van het team. Je controleert de binnengekomen artikelen en bewaakt de kwaliteit. Daarnaast informeer en adviseer je de klanten. Met jouw team zorg jij ervoor dat de klant een uitstekende service krijgt en tevreden de winkel uitloopt.

Wij vragen
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring in de Retail-branche is een pre
  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding
  • Je bent enthousiast en hebt een proactieve houding
  • Je bent nauwkeurig en kunt goed plannen
  • Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en beschikt over goede communicatieve eigenschappen
  • Je bent klantgericht, flexibel en stressbestendig 
Solliciteren
Je bent 40 uur per week flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag. Tevens ben je woonachtig in Amsterdam of binnen een straal van 10 kilometer van het filiaal. Heb je interesse? Solliciteren kan vanaf 16 jaar. Jouw gegevens worden bewaard in onze portefeuille. Er wordt contact met jou opgenomen zodra er in één van deze filialen een vacature ontstaat.


 
this job portal is powered by CATS
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.