Vacatures

Verkoop-/kassamedewerker

Locatie: Amsterdam IJburg, Noord-Holland
Datum Geplaatst: 06-02-2017
DEEN Amsterdam IJburg
Houd jij niet van stilzitten? Kom dan werken bij DEEN Supermarkten, want er zijn volop mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan! Als verkoop-/kassamedewerker kassa ben je het visitekaartje van DEEN. De wensen van de klant staan bij jou centraal en je denkt en handelt hiernaar.

Jij als verkoop-/kassamedewerker diverse afdelingen
Zorgt ervoor dat de winkel er altijd verzorgd uitziet en dat elke klant zorgvuldig wordt geholpen. Als verkoop-/kassamedewerker van de bloemen- en planten afdeling, verwacht de klant service en vakkennis. Op de afdeling boetiek (brood, kaas en vleeswaren) heb je oog voor versheid en kwaliteit van producten. Bij de kassa maak je het verschil en zorg je ervoor dat elke klant tevreden de deur weer uit gaat.


Wat wordt er van jou verwacht?
Als verkoop-/kassamedewerker ben je klantgericht en je kan zelfstandig werken. Je hebt kennis van de producten die DEEN verkoopt en hebt oog voor versheid en uitstraling. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en hebt een gezonde dosis enthousiasme.

Solliciteren
Je bent van maandag t/m zondag minimaal 3 uur per week flexibel inzetbaar en woonachtig in Amsterdam of binnen een straal van 10 kilometer van het filiaal. Vanwege de werkzaamheden en de werktijden, kan je solliciteren vanaf 16 jaar.
this job portal is powered by CATS
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.