Vacatures

Verkoop-/kassamedewerker

Locatie: Castricum, Noord-Holland
Datum Geplaatst: 30-03-2017
DEEN Castricum
Houd jij niet van stilzitten? Kom dan werken bij DEEN supermarkten, want er zijn volop mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan!
Als verkoop-/kassamedewerker en vulploegmedewerker diverse afdelingen, ben je het visitekaartje van DEEN. De wensen van de klant staan bij jou centraal en je denkt en handelt hiernaar.

Jij als verkoop-/kassamedewerker
Kan op diverse afdelingen worden ingezet. Jij zorgt ervoor dat elke klant zorgvuldig geholpen wordt bij het afrekenen van de boodschappen. Een belangrijk moment voor de klant. Daarnaast kan je ingezet worden op de brood, kaas en vleeswaren afdeling. Hier bedien en adviseer je de klant over de dagelijks vers gebakken broden en andere lekkernijen die je verpakt en verkoopt. Heb je groene vingers? Dan is de afdeling bloemen en planten echt iets voor jou! De klant verwacht service en vakkennis. Je stelt prachtige boeketten samen en adviseert de klant over de verzorging van hun aankoop. De dagelijks verse levering wordt door jou gecontroleerd en gepresenteerd in de winkel. Als verkoop-/kassamedewerker heb je genoeg te doen. Jij kan het verschil maken en ervoor zorgen dat de klant tevreden de winkel verlaat.

Wat wordt er van jou verwacht?
Jij als verkoop-/kassamedewerker en vulploegmedewerker, kan zelfstandig werken en bent klantgericht. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en hebt een gezonde dosis enthousiasme.

Solliciteren
Je bent minimaal 3 uur per week 's middags en 's avonds beschikbaar en woonachtig in Castricum n of binnen een straal van 10 kilometer van het filiaal. 
Wil je aan de slag als verkoop-/kassamedewerker? Dan kan je solliciteren vanaf 15 jaar.this job portal is powered by CATS
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.