Vacatures

Afdelingsverantwoordelijke AGF

Locatie: Assendelft, Noord - Holland
Datum Geplaatst: 01-04-2017
DEEN Assendelft
Houd jij niet van stilzitten? Kom dan werken bij DEEN Supermarkten, want er zijn volop mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan! Als afdelingsverantwoordelijke AGF, ben je het visitekaartje van DEEN. De wensen van de klant staan bij jou centraal en je denkt en handelt hiernaar.

Jij als afdelingsverantwoordelijke
Als afdelingsverantwoordelijke AGF ben je verantwoordelijk voor het bestellen van de artikelen, voorraadbeheer en de afdelingsadministratie. Je geeft het goede voorbeeld door zelf ook de handen uit de mouwen te steken en mee te helpen met vakken vullen en het presenteren van de AGF op de afdeling. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor de resultaten van het team. Je controleert de binnengekomen artikelen en bewaakt de kwaliteit. Daarnaast informeer en adviseer je de klanten. Met jouw team zorg jij ervoor dat de klant een uitstekende service krijgt en tevreden de winkel uitloopt.

Wij vragen
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring in de Retail-branche is een pre
  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding
  • Je bent enthousiast en hebt een proactieve houding
  • Je bent nauwkeurig en kunt goed plannen
  • Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en beschikt over goede communicatieve eigenschappen
  • Je bent klantgericht, flexibel en stressbestendig 
Solliciteren
Je bent 32 uur per week flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag. Tevens ben je woonachtig in Assendelft of binnen een straal van 10 kilometer van het filiaal. Heb je interesse? Solliciteren kan vanaf 16 jaar.
this job portal is powered by CATS
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.