Vacatures

Verkoop-/kassamedewerker

Locatie: Bussum, Noord-Holland
Datum Geplaatst: 04-04-2017
DEEN Bussum
Houd jij niet van stilzitten? Kom dan werken bij DEEN supermarkten, want er zijn volop mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan! Als verkoop-/kassamedewerker en vulploegmedewerker ben je het visitekaartje van DEEN. De wensen van de klant staan bij jou centraal en je denkt en handelt hiernaar.


Jij als verkoop-/kassamedewerker boetiek
Bedient en adviseert de klant op de afdeling brood, kaas- en vleeswaren. Dagelijks wordt er op deze afdeling vers brood en andere lekkernijen gebakken, verpakt en verkocht. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten en controleert de kwaliteit en versheid.

Jij als verkoop-/kassamedewerker kruidenierswaren
Bent verantwoordelijk voor het vullen van de productschappen in de winkel, zodat de klant al zijn of haar boodschappen kan kopen. Je levert als verkoop-/kassamedewerker een bijdrage aan een goedgevulde en strakke winkel waar de klant graag wil komen om zijn boodschappen te doen. Jij kan als verkoop-/kassamedewerker het verschil maken en ervoor zorgen dat de klant tevreden de deur uit gaat. Genoeg te doen dus!

Jij als verkoop-/kassamedewerker kassa
Zorgt ervoor dat elke klant zorgvuldig geholpen wordt bij het afrekenen van de boodschappen. Een belangrijk moment voor de klant. Jij kunt het verschil maken en er voor zorgen dat elke klant tevreden de deur weer uit gaat.

Wat wordt er van jou verwacht?
Als verkoop-/kassamedewerker en vulploegmedewerker ben je klantgericht en werk je correct en efficiënt. Je kan klanten vriendelijk en netjes te woord staan.  Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en hebt een gezonde dosis enthousiasme.

Solliciteren
Je bent minimaal 3 uur per week flexibel beschikbaar en woonachtig in Bussum of binnen een straal van 10 kilometer van het filiaal. Solliciteren kan vanaf 16 jaar.

this job portal is powered by CATS
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.