Vacatures

Verkoop-/kassamedewerker & vulploegmedewerker

Locatie: Heemskerk, Noord-Holland
Datum Geplaatst: 08-09-2017
DEEN Heemskerk Europassage
Houd jij niet van stilzitten? Kom dan werken bij DEEN supermarkten, want er zijn volop mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan! Als vulploegmedewerker en verkoop-/kassamedewerker ben je het visitekaartje van DEEN. De wensen van de klant staan bij jou centraal en je denkt en handelt hiernaar.
 
Jij als vulploegmedewerker
Bent verantwoordelijk voor het vullen van de productschappen in de winkel, zodat de klant al zijn of haar boodschappen kan kopen. Je levert als vulploegmedewerker een bijdrage aan een goedgevulde en strakke winkel waar de klant graag wil komen om zijn boodschappen te doen. Jij kan als vulploegmedewerker het verschil maken en ervoor zorgen dat de klant tevreden de deur uit gaat. Genoeg te doen dus!

Jij als verkoop-/kassamedewerker 
Kan op diverse afdelingen worden ingezet. Jij zorgt ervoor dat elke klant zorgvuldig geholpen wordt bij het afrekenen van de boodschappen. Een belangrijk moment voor de klant. Daarnaast kan je ingezet worden op de brood, kaas en vleeswaren afdeling. Hier bedien en adviseer je de klant over de dagelijks vers gebakken broden en andere lekkernijen die je verpakt en verkoopt. Heb je groene vingers? Dan is de afdeling bloemen en planten echt iets voor jou! De klant verwacht service en vakkennis. Je stelt prachtige boeketten samen en adviseert de klant over de verzorging van hun aankoop. De dagelijks verse levering wordt door jou gecontroleerd en gepresenteerd in de winkel. Als verkoop-/kassamedewerker heb je genoeg te doen. Jij kan het verschil maken en ervoor zorgen dat de klant tevreden de winkel verlaat.

Solliciteren
Je bent minimaal 3 uur per week 's avonds beschikbaar van maandag tot en met zaterdag en woonachtig in Heemskerk of binnen een straal van 10 kilometer van het filiaal. Wil je aan de slag als verkoop-/kassamedewerker of vulploegmedewerker? Dan kan je solliciteren vanaf 16 jaar.


this job portal is powered by CATS
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.