Vacatures

Verkoop-/kassamedewerker

Locatie: Almere, Flevoland
Datum Geplaatst: 22-11-2017
DEEN Almere Salsastraat
Houd jij niet van stilzitten? Kom dan werken bij DEEN supermarkten, want er zijn volop mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan! DEEN heeft de grootste bloemen en plantenafdeling van alle supermarkten in Nederland en is meermaals bekroond met de titel “Beste bloemen supermarkt van het jaar”.

Jij als verkoop-/kassamedewerker bloemen en planten
Als verkoop-/kassamedewerker van de grootste bloemen en planten afdeling van alle supermarkten, verwacht de klant service en vakkennis. Je stelt prachtige boeketten samen en adviseert de klant over de verzorging van hun aankoop. De dagelijks verse levering wordt door jou gecontroleerd en gepresenteerd in de winkel.

Wat wordt er van jou verwacht?
Jij als verkoop-/kassamedewerker bloemen en planten kan zelfstandig werken en bent klantgericht. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en hebt een gezonde dosis enthousiasme. Ben je creatief en heb je groene vingers? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Solliciteren
Je bent minimaal 12 uur per week flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden. Tevens ben je woonachtig in de omgeving van Almere. Vanwege de dagen/tijden waar op gewerkt dient te worden, kan je solliciteren vanaf 16 jaar.


this job portal is powered by CATS
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.