Vacatures

Vulploegmedewerker

Locatie: Amsterdam IJburg, Noord-Holland
Datum Geplaatst: 12-02-2018
DEEN Amsterdam Ijburg
Houd jij niet van stilzitten? Kom dan werken bij DEEN supermarkten, want er zijn volop mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan! Je bent als vulploegmedewerker AGF het visitekaartje. De wensen van de klant staan bij jou centraal en je denkt en handelt hiernaar.

Jij als vulploegmedewerker AGF
Bent verantwoordelijk voor de uitstraling van de afdeling AGF, dé binnenkomer in onze supermarkten. Jij zorgt ervoor dat de verse producten aantrekkelijk gepresenteerd worden en dat de klant niet misgrijpt. Het verwerken van de dagelijks verse leveringen en de controle op kwaliteit en versheid is een terugkerend proces. Jij kan als vulploegmedewerker AGF het verschil maken en ervoor zorgen dat de klant tevreden de deur uit gaat. Genoeg te doen dus!

Wat wordt er van jou verwacht?
Als vulploegmedewerker AGF ben je klantgericht en je kan zelfstandig werken. Je hebt kennis van de producten die DEEN verkoopt en hebt oog voor versheid en uitstraling. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en hebt een gezonde dosis enthousiasme.

Solliciteren
Je bent minimaal 3 uur per week beschikbaar en woonachtig in Amsterdam of binnen een straal van 10 kilometer van het filiaal. Vanwege de functie kan je solliciteren vanaf 13 jaar. Je bent overdag flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag.

 
this job portal is powered by CATS
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.