Vacatures

Verkoop-/kassamedewerker & vulploegmedewerker

Locatie: Zwaag, Noord-Holland
Datum Geplaatst: 12-02-2018
DEEN Bangert Oosterpolder  Gemma Frisiushof 100
Medio april 2018 zullen wij de deuren openen van ons verbouwde DEEN filiaal te Zwaag Bangert Oosterpolder en zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's. Houd jij niet van stilzitten? Kom dan werken bij DEEN Supermarkten, want er zijn volop mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan! Als verkoop-/kassamedewerker/vulploegmedewerker ben je het visitekaartje van DEEN. De wensen van de klant staan bij jou centraal en je denkt en handelt hiernaar.
 
Jij als verkoop-/kassamedewerker bloemen en planten
Als verkoop-/kassamedewerker van de grootste bloemen- en planten afdeling van alle supermarkten, verwacht de klant service en vakkennis. Je stelt prachtige boeketten samen en adviseert de klant over de verzorging van hun aankoop. De dagelijks verse levering wordt door jou gecontroleerd en gepresenteerd in de winkel.
 
Jij als verkoop-/kassamedewerker brood, kaas en vleeswaren
Bedient en adviseert de klant op de afdeling brood, kaas en vleeswaren. Dagelijks wordt er op deze afdeling vers brood en andere lekkernijen gebakken, verpakt en verkocht. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten en controleert de kwaliteit en versheid.
 
Jij als verkoop-/kassamedewerker aardappelen, groente en fruit
Bent verantwoordelijk voor de uitstraling van de afdeling AGF, dé binnenkomer in onze supermarkten. Jij zorgt ervoor dat de verse producten aantrekkelijk gepresenteerd worden en dat de klant niet misgrijpt. Het verwerken van de dagelijks verse leveringen en de controle op kwaliteit en versheid is een terugkerend proces. Jij kan als verkoop-/kassamedewerker AGF het verschil maken en ervoor zorgen dat de klant tevreden de deur uit gaat. Genoeg te doen dus!
 
Jij als verkoop-/kassamedewerker kassa
Zorgt ervoor dat elke klant zorgvuldig geholpen wordt bij het afrekenen van de boodschappen. Een belangrijk moment voor de klant. Jij kunt het verschil maken en er voor zorgen dat elke klant tevreden de deur weer uit gaat.
 
Jij als vulploegmedewerker
Bent verantwoordelijk voor het vullen van de productschappen in de winkel, zodat de klant al zijn of haar boodschappen kan kopen. Je levert als vulploegmedewerker een bijdrage aan een goedgevulde en strakke winkel waar de klant graag wil komen om zijn boodschappen te doen. Jij kan als vulploegmedewerker het verschil maken en ervoor zorgen dat de klant tevreden de deur uit gaat. Genoeg te doen dus! 

Wat wordt er van jou verwacht?
Als verkoop-/kassamedewerker/vulploegmedewerker ben je klantgericht en je kan zelfstandig werken. Je hebt kennis van de producten die DEEN verkoopt en staat de klant vriendelijk en netjes te woord. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en hebt een gezonde dosis enthousiasme.

Solliciteren
Je bent minimaal 3 uur per week inzetbaar op de avonden en het weekend. Tevens ben je woonachtig in Zwaag of binnen een straal van 10 kilometer van het filiaal. Wil je aan de slag als verkoop-/kassamedewerker/vulploegmedewerker? Dan kan je solliciteren vanaf 15 jaar. Wij zullen medio maart/april een selectie maken van de reacties en iedereen een bericht sturen.
this job portal is powered by CATS
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.