Carrière bij Deen

Werken bij DEEN is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. We vinden het belangrijk dat je wordt uitgedaagd in je werk en meer kennis en vaardigheden kan verkrijgen. Om je steeds meer te laten groeien, bieden we intern mbo- en hbo-opleidingen aan. Op deze manier kan je een landelijk erkend diploma halen en leer je, naast de praktijk, ook de theoriekant kennen. Hoe leuk is dat?

Onze opleidingen volg je op een locatie van DEEN, dus dit kan boven de winkel zijn maar ook boven het distributiecentrum. Wat je in de les leert, kan je dus meteen toepassen in de praktijk. Een ander voordeel is dat we jouw groei kunnen begeleiden en je kunnen helpen waar mogelijk. Je krijgt namelijk een praktijkopleider in de winkel. Dit is een leidinggevende die je gaat opleiden tijdens je studie. Daarnaast krijg je een bevoegde docent vanuit DEEN die je gaat helpen met schoolopdrachten die je vanuit de theorie krijgt.

Het is fantastisch om opgeleid te worden binnen het bedrijf en je vaardigheden steeds meer uit te breiden. Wij zijn blij met enthousiaste collega’s, want zo worden we iedere dag geïnspireerd en dat maakt werken en leren bij DEEN zo leuk!

Over DEEN Supermarkten

DEEN Supermarkten, de vertrouwde supermarkt van en voor iedereen. Ontstaan uit een West- Fries familiebedrijf is DEEN nog steeds elke dag voor iedereen in de buurt de supermarkt die bekend staat om de lekkere (vers)producten en een duidelijk en eerlijke prijs. Met een gezellige sfeer, vriendelijk personeel, service en onze lokale betrokkenheid is het elke dag een feest om bij DEEN boodschappen te doen.

Meer over DEEN
Contactgegevens

Kernweg 4
1627 LC Hoorn

pzo@deen.nl