Veelgestelde vragen

Hoe kan ik solliciteren?
Op onze website vind je de openstaande vacatures. Klik op de vacature waar jouw voorkeur naar uitgaat en solliciteer direct! Staat er geen geschikte vacature voor je tussen? Dan kun je ons altijd een open sollicitatie sturen. 

Wat is de minimale leeftijd om bij DEEN te werken?
Om bij DEEN te mogen werken dien je minimaal 13 jaar oud te zijn. Op deze leeftijd mag je aan de slag in de functie van vulploegmedewerker. Als je 16 jaar of ouder bent, dan zijn er meer mogelijkheden. Denk hierbij aan de functie van verkoop-/kassamedewerker of distributiemedewerker. Klik hier voor de algemene regels omtrent de arbeidstijdenwet.

Ik wil graag stagelopen bij DEEN, kan dit?
Wil jij iets van ons leren, dan leren wij ook graag van jou! Bij DEEN zijn er volop mogelijkheden voor een leuke en leerzame stageplek. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar in een groep met collega’s in een DEEN filiaal, distributiecentrum of op het hoofdkantoor. Je kan dus mét en van elkaar leren. Op onze website vind je meer informatie en kan je direct solliciteren.

Kan ik mijzelf ontwikkelen binnen DEEN?
Werken bij DEEN is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Wij vinden het belangrijk dat je wordt uitgedaagd in je werk en kennis en vaardigheden kunt ontwikkelen. Om je steeds meer te laten groeien, bieden wij intern mbo- en hbo-opleidingen aan. Op deze manier kun je een landelijk erkend diploma halen en leer je, naast de praktijk, ook de theoriekant kennen.
Daarnaast geven wij jou bij DEEN de kans om te werken en gelijktijdig een opleiding bij ROC Op Maat te volgen. Je hebt één dag per week les op een locatie van DEEN en je loopt drie dagen stage in de winkel. Daarnaast volg je nog een lesdag bij ROC Op Maat. Een mooie manier om de opgedane kennis direct tot uitvoer te brengen in de praktijk! 

Kan ik mijn hobby’s en studie combineren met een (bij)baan bij DEEN?
Een (bij)baan bij DEEN is goed te combineren met jouw hobby’s en studie. DEEN hecht waarde aan een goede balans tussen werk, privé en fitte collega’s. Geef daarom tijdig jouw beschikbare tijden door aan de bedrijfsleiding, zodat er rekening mee gehouden kan worden bij het opstellen van het rooster.

Wat ga ik verdienen bij DEEN?
DEEN is aangesloten bij de VGL-CAO. Bijna alle supermarkten betalen hun collega’s met een contract van 12 uur of lager een all-in loon. Dit betekent dat alle toeslagen verrekend zijn in het uurloon. Bij DEEN doen wij dit natuurlijk anders. Je krijgt namelijk jouw loon doorbetaald als je een vrije dag neemt of op vakantie gaat. Hoe fijn is dat! Daarnaast ontvang je in mei ook nog een vakantietoeslag. Lees hier alles over uurloon bij DEEN.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure bij DEEN?
Na ontvangst van jouw sollicitatie, ontvang je direct een automatische ontvangstbevestiging. De bedrijfsleiding van het filiaal waar jij gesolliciteerd hebt, neemt de sollicitatie in behandeling. Wij streven ernaar om jou binnen twee weken te voorzien van een reactie. Dit kan telefonisch of per e-mail zijn. Indien je na twee weken niets van ons vernomen hebt, dan kun je contact opnemen met de bedrijfsleiding van het filiaal waar jij gesolliciteerd hebt. Het telefoonnummer vind je op de website. Heb jij ons een open sollicitatie gestuurd? Dan bewaren wij jouw sollicitatie 12 maanden in onze talent pool. Zodra er een vacature is die past bij jouw wensen en voorkeuren, dan wordt er contact met jou opgenomen.

Hoe gaat DEEN om met mijn gegevens? 
Jouw gegevens bewaren wij alleen voor sollicitatiedoeleinden. Ontvang jij van ons een afwijzing? Dan worden jouw gegevens binnen 14 dagen verwijderd. Als wij jouw gegevens opslaan in onze talent pool, dan vragen wij jou om toestemming. Jouw gegevens worden vervolgens 12 maanden door ons bewaard. Als jij hier niet mee akkoord gaat, dan worden jouw gegevens direct door ons verwijderd.

Werken bij Deen

DEEN. Dat is lekker thuiskomen.

Een zin die alles zegt over het gevoel dat klanten en medewerkers associëren met DEEN. Een zin die je belooft dat je je altijd welkom zult voelen bij DEEN. Door vriendelijke medewerkers en in een winkel waar je prettig boodschappen doet en waar je de weg kent. Maar je komt met de producten van DEEN ook altijd lekker thuis. Omdat je nooit te veel betaalt en met de lekkere en unieke DEEN producten thuis altijd succes heeft.

Meer over DEEN
Contactgegevens

Kernweg 4
1627 LC Hoorn

pzo@deen.nl
Vragen? Whatsapp: 06-83191399