Carrière bij Deen én een diploma van het ROC

Wij geven je de kans om te werken bij DEEN en gelijktijdig een opleiding bij ROC Op Maat te volgen. Uitgedaagd worden in je werk en meer kennis en vaardigheden verkrijgen is belangrijk. Op deze manier kan je een diploma niveau 1 én niveau 2 Verkoper halen!

Hoe ziet de opleiding eruit?
Eén dag in de week volg je les op een locatie van DEEN. Je loopt drie dagen stage in de winkel. De lessen vinden vaak plaats boven de winkel, maar soms ook in het distributiecentrum. Daarnaast volg je nog een dag les bij ROC Op Maat. In het tweede leerjaar wordt jouw stage omgezet naar een arbeidscontract en blijf je dezelfde lessen volgen. Je krijgt een praktijkopleider in de winkel en een bevoegd docent vanuit DEEN en ROC Op Maat. Zij helpen jou met beroepsgerichte opdrachten. Bij ROC Op Maat krijg je Nederlands, rekenen en burgerschap. Wij zijn blij met enthousiaste studenten, want zo word je iedere dag geïnspireerd en dat maakt werken en leren bij DEEN en ROC Op Maat zo leuk. 

Je kunt je aanmelden bij mevrouw S. Yousfi:
T: 020 579 11 96
E: s.yousfi@rocva.nl

Locatie
ROC Op Maat
Bijlmerdreef 1289
1103 TV Amsterdam .

DEEN. Dat is lekker thuiskomen.

Een zin die alles zegt over het gevoel dat klanten en medewerkers associëren met DEEN. Een zin die je belooft dat je je altijd welkom zult voelen bij DEEN. Door vriendelijke medewerkers en in een winkel waar je prettig boodschappen doet en waar je de weg kent. Maar je komt met de producten van DEEN ook altijd lekker thuis. Omdat je nooit te veel betaalt en met de lekkere en unieke DEEN producten thuis altijd succes heeft.

Meer over DEEN
Contactgegevens

Kernweg 4
1627 LC Hoorn

pzo@deen.nl
Vragen? Whatsapp: 06-83191399